КОНСУМАТИВИ ЗА ПРИНТЕРИ

Фирма „Унитрейд Електроникс“ ЕООД предлага на своите клиенти консумативи за принтер. Предлагаме на всеки домашен и офис потребител, както и на всяко физическо и юридическо лице дошло при нас различни видове консумативи.
Фирма „Унитрейд Електроникс“ ЕООД предлага нови касети за принтер, независимо дали става въпрос за мастиленоструен или лазерен принтер. Поддържаме голям набор консумативи и ако нямаме в момента определен вид касета за принтер, може да Ви я доставим или в рамките на работния ден, или в следващия такъв.
Фирма „Унитрейд Електроникс“ ЕООД Ви предлага освен оригинални касети за принтер, също така и съвместими. Качеството на такъв вид консуматив е същото, както на оригиналния. Разликата е в това, че обикновено цената на един съвместим консуматив е два пъти по – малка от цената на оригиналния такъв. Предлагаме съвместими консумативи почти за всеки модел принтер.
Фирма „Унитрейд Електроникс“ ЕООД може да предложи на клиентите си и рециклиране на касети. Обикновено тук говорим за зареждане или презареждане на консумативи за лазерен принтер.
За повече информация относно различните видове консумативи, които предлагаме може да се свържете с нас по телефона или да ни посетите на място в магазина!