АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА

Основни ползи от абонамента

Винаги когато имате нужда Вие и Вашите служители ще знаят към кого да се обърнат за помощ. Решението към кого да се обърнете в зависимост от възникналия проблем вече няма да е Ваша грижа. Централизираната абонаментна поддръжка за вашия дом или офис ще отговаря за сървърите, компютрите, лаптопите периферията, принтерите, копирните машини, жичната и безжична мрежа във Вашия офис.

При желание на нашия клиент ние бихме могли да отговаряме дори и за вашите офис консумативи. Винаги когато ви се наложи вие ще разполагате “личен/фирмен” висококвалифициран специалист в най-кратък срок.

Провеждане на редовна хардуерна профилактика на IT техника с цел предотвратяване на проблемите още преди те да са се случили да са нарушили работния процес.

Редовна и сигурна антивирусна защита, обновяване и профилактика на софтуерните решения във вашия офис.

Стратегия за развитие и възможност за цялостни подобрения на IT техника на фирма та от специалист, който я познава в детайли.

Изграждане и администриране на мрежа

Общата цена за месечен абонамент се определя от броя работни станции и сървъри, които са обект на поддръжка. Унитрейд електроникс предлага гъвкави абонаментни решения съобразени с нуждите на всеки свой клиент.

При нужда не се колебайте да се свържете с нас. Контакти