ЗА НАС

Фирма „Унитрейд електроникс“ ЕООД е създадена през 1995 год.  с предмет на дейност –  продажба и услуги в сферата на ИТ пазара, в сегмента на  малкия и среден бизнес ( SOHO ) . Като цяло се опитваме  да поставиме фокуса на дейноста си като IT  Доставчик на услуги .Офисът, магазина и сервиза на фирмата се намират в кв. Лозенец на ул. „Милин камък“ 7.
През изминалите години сред  клиентите ни са  комплекс „Царско село“, „Фанук – България“, хотел „Дитер“, хотел „Света София“, футболен клуб “ЦСКА”, агенция по “Заетостта”, институт по Балканистика -БАН и др. За повечето от посочените обекти сме извършвали цялостно проектиране за мрежовото и офис  оборудване, както и пълната  доставка на ИТ техника.
Цялата дейност на фирма „Унитрейд електроникс“ е подчинена на качественото и бързо обслужване на фирмите и частните лица, които са се обърнали към нас за високо квалифицирана услуга или помощ в областта в която работим.
Фактът, че „Унитрейд електроникс“ EООД  съществува  18- та година показва, че ние сме утвърдени на Българския IT пазар . Ние ще продължим да предлагаме последните технологии, възможно най-доброто обслужване, на възможно най-добрата цена. Ние винаги ще се стремим да бъдем Ваш надежден партньор.
Оптимална конфигурация. Индивидуално решение . Винаги се съобразяваме с изискванията на клиента, но не винаги се съгласяваме с него, особено когато това е в ущърб на качеството на желаната техника. Така Вашият компютър ще бъде създаден според Вашите нужди и бюджет и ще бъде най-доброто, което ще получите за Вшите пари.
Ние не Ви продаваме набор от компютърни  компоненти, набързо насипани в компютърна кутия,  а Ви предаваме жива, работеща  система,   преминала необходимите тестове с операционната система, която ще използвате, преминала задъжителна  6 часова наработка.
Нашите компютри  не се запечатват с гаранционен стикер. Това Ви дава свободата да почистите системата си или подмените и добавите компонент без да губите време и средства за транспорт.
Опитът ни като асемблатори ни  дава възможност да подберем най – добрите компоненти на  ОЕМ пазара от реномирани производители .
Ползваме официални канали за доставка.
Изпозваме утвърдени и доказали се компютърни технологии.
Качествено и бързо сервизно обслужване и софтуерна поддръжка.
3 години пълна гаранция .
Най-ниските цени сред равните по качество компютри.
Унитрейд електроникс“ EООД е Authorized Intel processor Integrator.